Dallas čeká utkání na ledě Oilers

gulutzan-glen

Dallas Stars mohou mít dobrý pocit z únorových zápasů, který by si rádi přenesli i do nového měsíce, který pro ně začne pátečním utkáním proti Edmontonu Oilers. Stars budou chtít pokračovat ve vítězné šňůře proti Olejářům, které letos porazili už třikrát.

Čtyř-zápasovou vítěznou šňůru přerušil Dallasu až ve středu Pittsburgh, který v American Airlines Center zvítězil 4:3 na samostatné nájezdy. „Bude to dřina. Ale pokud to v příštích osmnácti zápasech nepůjde s námi nahoru a dolů, může to být pro nás dobré. Když se na to podíváme zpětně. Byl to pro nás dobrý měsíc,“ myslí si trenér Stars Glen Gulutzan.

Pro Dallas je navíc další dobrou zprávou návrat Jamieho Benna, který proti Penguins vstřelil svůj osmnáctý gól sezóny. „Chlapi se učí jak vyhrávat a myslím si, že teď hrajeme víc jako tým. Posledních pár her před mým návratem hráli úžasně,“ prozradil Jamie Benn. Dallas nyní po dvou domácích výhrách nad Oilers zavítá do Edmontonu, čímž započne svoji tří-zápasovou sérii na kluzištích soupeřů. Po Edmontonu čeká Dallas utkání v Calgary a Vancouveru.

„Rádi bychom získali nějaké body. V pátek nás čeká důležité utkání. Nedíváme se příliš dopředu, soustředíme se jen na nejbližší zápas,“ dodal Gulutzan, který zároveň naznačil, že v bráně Stars začne už po osmnácté z posledních dvaceti zápasů Kari Lehtonen. Spolu s ním je tahounem Dallasu také Mike Ribeiro, který získal jedenáct bodů z posledních osmi utkání.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply