Nad startem Souraye a Dvořáka visí otazník

dvorak-radek

Velice nejistý je start pro dva důležité hráče Dallas Stars v úterním zápase s Minnesotou Wild. Obránce Sheldona Souraye a českého forvarda Radka Dvořáka trápí menší zranění.

Obránce Souray má problém ve spodní polovině těla, v pondělí už ale ve Friscu trénoval a je proto možné, že v úterý bude moci hrát. „Bruslil, což je pro nás dobré znamení. Pro jistotu si ale myslím, že nad jeho úterním startem visí otazník. Uvidíme, jak se bude cítit ve středu, ale zítřek je nejistý,“ sdělil trenér Stars Glen Gulutzan.

V sobotním utkání proti Anaheimu si navíc poranil kotník Radek Dvořák a ani v pondělí ještě netrénoval. „Devo je pro úterý 50 na 50. Má menší problém na spodní části těla. Není to nic vážného,“ prozradil Gulutzan. Během pondělního tréninku se na místo Dvořáka postavil do řady k Ericu Nystromovi a Vernonu Fiddlerovi Adam Burish.

V pondělí nebyli na ledě také centr Mike Ribeiro, ani levé křídlo Jake Dowell. Ribeiro měl den volna, ale v úterý podle Gulutzana nastoupí. Dowell byl nemocný. V úterý začne v bráně Kari Lehtonen a o gólmanovi ve středečním utkání s Winnipegem se rozhodne právě v zítřejším utkání.

„Čekají nás tři zápasy za čtyři noci a musíme se proto rozhodnout, jak budeme využívat našich brankářů. Musíme vidět, jak budou první noc vytížení a podle toho přijde rozhodnutí,“ dodal Gulutzan.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply