NHL Trade Deadline

ott-steve

Blíží se tzv. Trade Deadline a my vám budeme až do závěrečného dne přestupů přinášet nejčerstvější zpravodajství z trhu, týkající se klubu Dallas Stars. Aktualizováno

27. února 2012 – Vedení Dallas Stars se rozhodlo nedělat během závěrečného dne přestupů žádné změny a současný tým tak vydrží nejméně do konce této sezóny. Stars se momentálně vezou na vítězné vlně, což možná dost přispělo k rozhodnutí klubu. „Žádné přestupy dnes nebudou,“ sdělil GM Joe Nieuwendyk. „Myslím, že se nám podařilo dodržet náš plán, podle kterého se nechystáme dělat cokoliv, co by nemělo smysl pro současnost, ani budoucnost. Myslím si, že o všem sám rozhodl tým během několika posledních týdnů, což je dobrá věc. Oni nám ukázali, že jsou tu proto, aby bojovali. To je dobrá zpráva pro naši budoucnost,“ dodal Nieuwendyk.

26. února 2012 – Vítězná forma Dallas Stars by mohla znamena setrvání útočníků Stevea Otta a Mikea Ribeira v týmu. Ott a Ribeiro byli na začátku týdne označeni za dostupné, po jejich nedávné formě ale vedení možná změní názor. Výjimkou může být, pokud Philadelphia Flyers konečně svolí k odchodu křídla Jamese van Riemsdyka, o kterého mají Stars dlouhodobý zájem.

22. února 2012 – Podle Hockey Insideru by útočníci Dallas Stars Steve Ott a Mike Ribeiro mohli být vyměněni. Ott, kterému z kontraktu zbývají dva roky, a v letošní sezóně pobírá 2,95 milionu dolarů, nechce podle svých slov klub opustit. „Samozřejmě vás to znervózní. Ale já tu chci zůstat. Chci být součástí řešení,“ řekl Ott pro ESPN. Ribeiro má už pouze roční smlouvu a v příští sezóně si vydělá 5 milionů dolarů. Také on má limitovanou no-trade klauzuli, která mu dovoluje vybrat si deset klubů, do kterých nechce přestoupit.

16. února 2012 – Dallas Stars opouští obránce Nicklas Grossman, kterého si vyhlédla Philadelphia Flyers. 27letý Švéd putuje k Flyers výměnou za dvě volby v draftu, ve druhém kole draftu 2012 a třetím v roce 2013.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply